top of page

     Omul în general scrie : scrie despre viața lui, scrie acte, scrisori, chitanțe, lecții, posturi. Scrie. Însă ce se întâmplă cu toată hârtia folosită? De cele mai multe ori, uităm că putem să avem grijă de mediul ce ne înconjoară și cu ajutorul altor metode, precum ar fi reciclare de hârtie.


     BraveArt organizează pe data de 2 iunie, în Piața Unirii o MARE strângere de maculatură, intitulată generic Marea Reciclare, la care sunt invitați toți actorii comunității să contribuie. Vrem să formăm un IAȘI din maculatură, în ideea creării unui Iași doar al nostru, un Iași eco la care decizia noastră de a dona maculatură a fost importantă.


     Fie că este hârtie, carton sau orice altă formă de maculatură, noi vă așteptăm să ne-o aduceți. În spiritul grijii față de mediu, noi o vom da mai departe unei companii care se ocupă de acest lucru, pentru a fi siguri că hârtia va fi reciclată conform normelor în vigoare.

 

     Cei mai harnici și generoși contribuitori vor fi răsplătiți cu premii puse în joc, printre care se numără un test drive de un week-end cu o Toyota, tort și prăjituri de la Cake Expert sau carnețele handmade BraveArt.     ​Pentru a vă ajuta să donați maculatură cât mai multă, venim în ajutorul vostru cu un mic MARE detaliu, și anume că vom organiza pentru ziua de duminică, 2 iunie, un traseu prin oraș de unde să adunăm maculatură de la cei mai harnici dintre voi.Formular de înscriere

Marea Reciclare
2 iunie, Piața Unirii, 11.00-19.00​

bottom of page