top of page

BraveArt este prima inițiativă de antreprenoriat social din România condusă exclusiv de către tineri sub 20 de ani. Un proiect îndrăzneț, cu idei îndrăznețe și voluntari curajoși, BraveArt își propune să îi încurajeze pe tinerii artiști talentați ai comunității să persevereze în pictură, să invite cetățenii orașului Iași către un comportament respectuos față de mediul înconjurător și să demonstreze întregii comunități potențialul uriaș întruchipat prin tineri. 
Pentru a atinge toate aceste obiective, BraveArt vine cu o soluție simplă: carnețele din hârtie reciclată pictate direct de către artiști tineri, ce urmează a fi vândute în Iași. Cu o operă de artă în buzunar și folosind zilnic un carnețel din hârtie reciclată, este imposibil să nu începi să admiri talentul tinerilor pictori și să nu te simți mai apropiat de natură! 
Pe lângă producerea acestor carnețele deosebite, BraveArt va organiza strângeri masive de hârtie folosită înspre a fi reciclată, va organiza workshopuri de ecologie și de artă, și va iniția multe alte evenimente. 
O parte din profitul acestei întreprinderi sociale va fi redirecționat către tinerii pictori, iar restul va fi donat către YouthBank Iași, un program educațional pentru tineri care susține libera inițiativă, spiritul filantropic și implicarea civică.
British Council a avut deja curajul să investească în BraveArt, tu îndrăznești să crezi în capacitatea tinerilor și talentul elevilor artiști?

 

Bogdan Borş
Ana - Maria Bălteanu

 
Alexandra Bejenaru

 
Dragoş Bălănici
Bogdan Borş

 
Cristiana Chiriac

 
Miruna Cristuş

 
Eveline Giosanu
Denise Goldan
Rareş Iftimoaia
Cătălina Ipate
Mădălina Matei
Rafael Munteanu
Teodora Munteanu
Jerom Nicoară
Rebeca Petrea
Andreea Samson
Gabriel Sandu
Teodora Sandu
Ştefan Ştirbăţ
Silviu Ungureanu

Colaboratori
Alina Beşleagă

Mihai Brînză
Alexandru Arghiroiu
Carol Călin

Ciornovalic Andreea

Diaconescu Matei

Frunză Alexandra
Mavriş Iulian

Neculă Cezar

Pricop Ovidiu

Stârpu Raluca

Ursache Ecaterina

Butnaru Jeni

bottom of page