top of page

Îți explodează capul

cu idei?

Noi venim cu artileria grea.BraveArt va lucra împreună cu cei mai talentați și

curajoși tineri artiști ai Iașului.

 

 


Mulți au uitat că arta îl face pe om, iar inițiativa noastră a pornit ca o revoltă împotriva pierderii culturale într-un oraș a cărui esența era concentrată în jurul artei. Ne-am săturat de faptul ca tinerii artiști să nu își poată face ideile auzite și vrem să creăm perspective de viitor artiștilor cu puncte de vedere. 
Dorim ca pictura de calitate produsă de tinerii artiști ieșeni să primească aprecierea și atenția cuvenită. Vrem un Iași în care talentele să fie susținute, promovate și încurajate, iar BraveArt va face acest prim pas, plin de curaj. Echipa de artişti BraveArt

 

Andrei Aștefanoaie

Am o viziune întortocheată despre lume. Tocmai datorită acestui mod de a vedea lumea prin lumea mea, reuşesc să îmi creez imaginea de ciudat. Arcadia Dornescu

Arcadia Dornescu aka SZeb. Street artist, studying architecture. I like to draw and pretend I know what I'm doing.

Larissa Danilov

Fire ciudăţică, creativă, se încurcă în general în propriile noduri, încercând să vadă dincolo de suprafaţă.

Ioana Dobândă

Un fel de structură vicioasă sufletească , neconformă cu normalul si cu realitatea.

Ionuţ Iluc

The Fly este un artist de “stradă” român, care se bazează pe tradiţionalismul românesc, încercand să inoveze lumea stencilului. Este un artist tânăr ce face tot posibilul să inspire noua generaţie în a fi mai interesată de istoria şi cultura românească. A inceput stencilul în 2008 lucrând la un proiect, iar în 2010 a făcut primul lui desen important ce avea o înălţime de 2 metri şi o lăţime de 8 metri.  După această lucrare a făcut câteva desene în locuri publice care au fost apreciate de foarte multă lume. Acum şi-a descoperit propriul stil ce se potriveşte mai mult pe modul lui de a gândi .

 

Cristina Jari

 

 

Marta Lidia

Consider că sunt o fire plăcută, sociabilă, sensibilă, plină de lucruri bune şi dornică de a împărtăşi cu ceilalţi. Chiar dacă sunt alintată, cu siguranţă sunt o companie plăcută pentru toată lumea.

 

 

Cezar Gabriel

 

Rotariu Theodor

Sunt o persoană contemplativă, deschisă către idei noi, perfecţionistă în ceea ce fac. Apreciez bucuriile simple ale vieţii şi încerc să văd partea pozitivă a lucrurilor. Pasiunile mele sunt tehnologia, arta şi natura.

 Radu Andreea

Oricât de abstract mi s-ar părea prezetul, oricât de mult trăiesc din vise care uneori se destramă, trăgându-mă înapoi către realitate, culorea mi-a permis să mă refugiez în nemărginile sale. Este tot ceea ce-mi dă viaţa...Păvăloi Dragoş

 

 Ilinca Roman

Colecţionară de reviste Vogue din ţări calde şi reci, desenez la 1 noaptea şi mai fac şi fotografii, dar doar în sezonul cu temperaturi mai mari decât vârsta mea. Iubesc soarele, oamenii şi piersicile.

 Secheșan Theodor

 

 ​Poiană Gabriel

"sunt un iubit, pentru o iubită

Sunt un copil, pentru bătrâni.

Sunt un "mucos", pentru mulţime.

Sunt un frumos, pentru macabru

sunt un vulgar, pentru tăcere

sunt un artist, pentru kitsch-işti

sunt genial, pentru prostie

sunt un bou, pentru matadori

Sunt un penson, pentru culori.

 

Veghez de sus, sunt un prădător gata să muşte,

stai calm, tu eşti ferit. Aguila nu prinde muşte!"

bottom of page